Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la şcoala din Umbrăreşti, lângă Târgu Bujor | Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările

Incendiu la şcoala din Umbrăreşti, lângă Târgu Bujor | Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările

Incendiu la şcoala din Umbrăreşti, lângă Târgu Bujor, judeţul Galaţi. Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările care au distrus unitatea de învăţământ.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   07:54

Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, la şcoala din satul Umbrăreşti de lângă Târgu Bujor. Oamenii care locuiesc în zonă au dat alarma şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri de la Târgu Bujor, Galaţi, Garda Bereşti, dar şi pompieri voluntari de la Târgu Bujor. Mai mult, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi a trimis şi o autoscară de lucru la înălţime, dar şi o ambulanţă SMURD.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Totuşi, flăcările au distrus acoperişul şcolii din Umbrăreşti pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, însă flăcările nu s-au propagat şi la interiorul şcolii.

Potrivit ISU Galaţi, 30 de pompieri au intervenit pentru a stinge focul. O anchetă va stabili cauza exactă a izbucnirii incendiului.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close