Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiul de lângă Timișoara a fost stins. O parte din hală s-a prăbușit. Imagini de la fața locului (FOTO+VIDEO)

Incendiul de lângă Timișoara a fost stins. O parte din hală s-a prăbușit. Imagini de la fața locului (FOTO+VIDEO)

Incendiul de lângă Timișoara a fost stins. O parte din hală s-a prăbușit. Imagini de la fața locului (FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: Facebook/IGSU
30 Aug 2017   •   15:19

Update: Pompierii au reuşit să stingă incendiul izbucnit la turnătoria de aluminiu din localitatea Şag, judeţul Timiş, dar două echipaje vor mai rămâne la faţa locului câteva ore pentru pentru supravegherea zonei. O parte din hala care ardea în totalitate s-a prăbuşit, dar nu au fost persoane rănite întrucât cei 80 de muncitori au reuşit să iasă.

Două echipaje vor mai rămâne câteva ore în zonă pentru supraveghere.

Update: Incendiul de la fabrica de lângă Timișoara continuă. Una din clădirile fabricii s-a prăbușit. 60 de pompieri se luptă cu focul de mai bine de două ore. Focul arde generalizat pe o suprafață între 3000 și 5000 de metri pătrați.

Știre inițială: Un incendiu puternic a izbucnit miercuri dimineață, în apropiere de Timișoara. Fumul gros se poate vedea de la câțiva kilometri distanță. 60 de persoane au fost evacuate.

La fața locului au sosit șapte autospeciale, o autocisternă, o autoscară,

Se pare că incendiul a izbucnit la o hală a unei turnătorii de aluminiu aflată la ieșirea din localitatea Șag din Timiș. Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață de aproximativ 5000 de metri pătrați.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close