Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu uriaș în Hunedoara! Peste zece persoane, printre care trei copii și o femeie însărcinată, au ajuns la spital

Incendiu uriaș în Hunedoara! Peste zece persoane, printre care trei copii și o femeie însărcinată, au ajuns la spital

Incendiu uriaș în Hunedoara! Peste zece persoane, printre care trei copii și o femeie însărcinată, au ajuns la spital
Sursa foto: foto: Pixabay.com
07 Iun 2019   •   15:20

Unsprezece persoane, între care trei copii şi o gravidă, au fost transportate vineri la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului municipal din Hunedoara, cu forme uşoare de intoxicaţie cu fum, după ce în blocul în care locuiau a izbucnit un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Incendiul a avut loc într-un apartament dintr-un bloc din Hunedoara, iar din cauza cantităţii mari de fum degajate pe casa scării pompierii au evacuat 27 de persoane, între care 14 copii.

"Dintre acestea, şapte adulţi, o gravidă şi trei copii intoxicaţi uşor cu fum şi cu atacuri de panică au fost transportaţi la UPU Hunedoara", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

La faţa locului au intervenit cinci ambulanţe, patru maşini de stins incendii şi o autospecială de transport victime multiple.

Pompierii militari au lichidat incendiul în câteva minute, focul manifestându-se în interiorul unui apartament în care se aflau diverse obiecte ce s-au aprins de la flăcări.

Din cauza incendiului, s-au degradat instalaţiile electrice de pe casa scării şi au fost afectate uşile de la apartamentele învecinate celui în care a apărut focul.

Pompierii militari vor stabili cauza care a dus la producerea incendiului. 

×
Subiecte în articol: incendiu copii Hunedoara
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close