Antena 3 CNN Actualitate Locale Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a ucis fosta iubită şi pe fiul acesteia în curtea bisericii din Mihăeşti, Argeş

Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a ucis fosta iubită şi pe fiul acesteia în curtea bisericii din Mihăeşti, Argeş

Tribunalul Argeş l-a condamnat la închisoare pe viaţă pe Irinel Ciobanu, bărbatul care şi-a ucis fosta iubită şi pe fiul acesteia în curtea bisericii din Mihăeşti, judeţul Argeş.

Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a ucis fosta iubită şi pe fiul acesteia în curtea bisericii din Mihăeşti, Argeş
Sursa foto: Acces Direct
de Mariana Zaharia    |    16 Feb 2022   •   11:02

Sentinţa de închisoare pe viaţă a fost dictată de judecătorii Tribunalului Argeş, în urmă cu câteva zile, şi poate fi atacată cu apel, însă avocaţii criminalului nu au înaintat încă apelul.

Irinel Ciobanu a primit pedeapsa maximă prevăzută de Codul Penal din România, după ce şi-a ucis fosta iubită, dar şi pe fiul acesteia, în curtea bisericii din Mihăeşti.

Totul s-a întâmplat pe 16 mai 2021 atunci când femeia a plecat, împreună cu fiul ei în vârstă de 15 ani, de la casa noului ei iubit, fără să ştie că sunt urmăriţi de fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Femeia şi fiul ei mergeau către biserica din Mihăeşti, la cimitir, acolo unde sunt îngropaţi părinţii ei.

Criminalul i-a urmărit o perioadă, apoi a intrat în vorbă cu femeia şi până în faţa bisericii, cei doi s-au certat.

Bărbatul era înarmat cu un cuţit, iar în faţa bisericii, l-a înjunghiat pe băiatul de 15 ani o singură dată, în zona gâtului. În acel moment, femeia a fugit în curtea bisericii, iar criminalul a urmărit-o.

La un moment dat, criminalul a prins-o, însă femeia a început să se lupte cu el, dar şi să strige după ajutor. Din nefericire, nimeni nu i-a auzit strigătele pentru că afara ploua torenţial.

Astfel, bărbatul a înjunghiat-o şi pe ea, tot în zona gâtului, iar apoi, când a observat o persoană în apropiere, s-a tăiat singur, cu acelaşi cuţit, fiind imobilizat de oamenii chemaţi în ajutor.

×
Subiecte în articol: Mihăeşti Argeş crimă
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close