Antena 3 CNN Actualitate Locale Incident cumplit: Bărbat omorât în bătaie într-un bar din Hunedoara. Scandalul ar fi pornit din cauza politicii

Incident cumplit: Bărbat omorât în bătaie într-un bar din Hunedoara. Scandalul ar fi pornit din cauza politicii

Incident cumplit: Bărbat omorât în bătaie într-un bar din Hunedoara. Scandalul ar fi pornit din cauza politicii
23 Noi 2019   •   11:37

Un bărbat de 62 de ani, din oraşul Călan, a fost găsit mort în localitatea Dâncu Mare din judeţul Hunedoara, cu o lovitură în zona capului, din primele investigaţii poliţiştii stabilind că victima ar fi avut, în cursul serii de vineri spre sâmbătă, un conflict cu o altă persoană, la barul din sat.

Poliţiştii din Orăştie au fost sesizaţi despre acest incident prin numărul de urgenţă 112, după ce victima a fost observată, vineri noaptea, căzută la pământ, în stare de inconştienţă.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din oraşul Călan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, la barul din sat", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Carla Strujan.

Surse neoficiale spun că bărbații ar fi avut un conflict pe teme politice. Bărbatul de 54 de ani a fost dus la audieri, acestea fiind în curs. De altfel, presupusul agresor este reprezentantul unei formațiuni politice în Biroul Secției de votare din Dâncu Mare, scrie hunedoaralibera.ro

×
Subiecte în articol: Hunedoara bar scandal
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close