Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei elevi de clasa a VII-a au devastat o sală de clasă, sub privirile profesorilor. Cei trei ar fi consumat băuturi alcoolice

Trei elevi de clasa a VII-a au devastat o sală de clasă, sub privirile profesorilor. Cei trei ar fi consumat băuturi alcoolice

Incident grav într-o școală din Sighetul Marmației. Trei elevi de clasa a VII-a au devastat pur și simplu o sală de clasă după ce ar fi venit la școală cu o oră mai târziu decât ora de începere a cursurilor. Mai mult există suspiciuni că adolescenții ar fi și consumat băuturi alcoolice.

Trei elevi de clasa a VII-a au devastat o sală de clasă, sub privirile profesorilor. Cei trei ar fi consumat băuturi alcoolice
de Vasile Dale    |    15 Feb 2022   •   07:34

Incidentul s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 9. Cei trei elevi de clasa a VII-a de la Școala Generală "Ioan Mihali de Apșa" din Sighetul Marmației au venit la școala puși pe harță. S-au îmbrâncit și câteva clipe mai târziu au spart mai multe mese și scaune. Totul sub privirile îngrozite ale colegilor și profesorilor. Din sală de clasă au ieșit pe hol și au început să urle și să țipe.

Potrivit surselor Antena 3, părinții celor trei copii au fost chemați astăzi la școală pentru a discuta situația lor. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a fost sesizat despre incident și așteaptă măsurile luate de conducerea unității de învățământ. 

Poliția Sighetul Marmației nu a fost sesizată despre acest incident.

Important de subliniat este faptul că unitatea de învățământ amintită a fost cuprinsă de Ministerul de Interne într-un proiect de reducere a violenței în școli și de reducere a fenomenului de bulling. 

Acesta este cel de-al doilea incident grav dintr-o instituție de învățământ din județul Maramureș. Cu câteva zile în urmă, doi elevi de clasa a V-a s-au bătut în sala de curs sub privirile colegilor.

×
Subiecte în articol: Sighetul Marmaţiei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close