Antena 3 CNN Actualitate Locale Incident șocant în Botoşani! Un bărbat a fost omorât de iubita lui, după ce a prins-o înşelându-l

Incident șocant în Botoşani! Un bărbat a fost omorât de iubita lui, după ce a prins-o înşelându-l

Incident șocant în Botoşani! Un bărbat a fost omorât de iubita lui, după ce a prins-o înşelându-l
07 Dec 2018   •   16:00

O femeie de 33 de ani a fost reţinută, vineri, sub acuzaţia că l-ar fi omorât în bătaie pe iubitul ei, după ce acesta a găsit-o în casă cu un alt bărbat.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, femeia de 33 de ani a sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri, şi ar fi încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, anunţând că bărbatul de 39 de ani, care era plin de sânge, a venit bătut în apartamentul ei din Botoşani.

Surse din rândul anchetatorilor susţin însă că cei doi s-au certat după ce femeia ar fi fost prinsă cu un alt bărbat în casă.

Potrivit acestuia, iniţial femeia şi bărbatul aflaţi în casă au spus că victima a venit bătută de afară, însă urmele de violenţă găsite în apartament duceau cu gândul la altceva.

Femeia a fost reţinută, iar după audieri anchetatorii vor stabili dacă femeia va fi dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: ucis casa inselat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close