Antena 3 CNN Actualitate Locale Incident șocant în Iași! Un tată și-a legat fiica în lanțuri și a bătut-o. Ce pedeapsă a primit

Incident șocant în Iași! Un tată și-a legat fiica în lanțuri și a bătut-o. Ce pedeapsă a primit

Incident șocant în Iași! Un tată și-a legat fiica în lanțuri și a bătut-o. Ce pedeapsă a primit
Sursa foto: foto- Pexels
13 Iul 2018   •   15:44

Un bărbat din Iași, în vârstă de 54 de ani, și-a legat fiica în lanțuri și a bătut-o cu făcălețul. Acum, la cinci ani de la fapta lui, judecătorii au decis ce pedeapsă trebuie să primească. 

Tatăl copilei a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, fără plata unor daune morale. Decizia a fost luată având în vedere că fiica sa, acum majoră, l-a iertat. 

Incidentul s-a petrecut pe când copila avea 13 ani și s-a certat cu tatăl ei de la telefonul mobil. Atunci, bărbatul, care avea obiceiul să consume băuturi alcoolice, a început să devină violent, conform ziaruldeiași

„Întrucât aceasta a refuzat, susţinând că nu a luat ea telefonul, inculpatul a luat un lanţ metalic, cu o lungime de aproximativ un metru, şi a legat-o cu mâna stângă de piciorul patului, continuând să îi ceară telefonul. În continuare, lovindu-se de refuzul fetei, inculpatul a luat un făcăleţ din lemn, cu care i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate peste corp“, se arată în motivarea instanţei.

Cazul a fost descoperit cu ajutorul unei vânzătoare de la magazin, care a observat rănile de e trupul fetei și a sunat imediat la Ambulanță. Copila a primit îngrijiri medicale timp de cinci zile, iar după ce a ieșit din spital a fost dusă într-un centru de plasament. 

×
Subiecte în articol: incident tata fiica lanturi pedeapsa
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close