Antena 3 Actualitate Locale Incident șocant într-un parc din Târgu Jiu! Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a fost lovit de un arbore

Incident șocant într-un parc din Târgu Jiu! Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a fost lovit de un arbore

24 Mai 2017   •   22:39
Incident șocant într-un parc din Târgu Jiu! Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a fost lovit de un arbore

Un tânăr de 22 de ani, din judeţul Prahova, a murit, după ce a fost lovit de un arbore în Parcul Central din Târgu Jiu, în timp ce desfăşura activităţi de curăţare a copacilor, potrivit adevarul.ro.

„Am auzit că a căzut lemnul şi pe urmă l-am văzut căzut lângă lemn. Eu treceam cu căruciorul. Când l-am văzut îi curgea sânge din nas. Fata mea a sunat la salvare, dar nu a venit repede şi e urât din partea lor“, a spus o martoră la eveniment.

„A fost adus în UPU în stop cardio-respirator. A fost resuscitat şi trimis la investigaţie computer tomograf şi s-a concluzionat că este politraumatizat cranian, abdominal şi toracic. Medicul neurolog a recomandat transferul la Secţia de neurochirurgie Bucureşti, dar problemele toracice şi abdominale au împiedicat acest transfer şi va rămâne la Târgu Jiu până când va fi stabilizat“, a spus Diana Marcoci, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă.  

Directorul ITM Gorj a spus că nu s-a stabilit încă dacă victima purta echipament de protecție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close