Antena 3 CNN Actualitate Locale Se fură indicatoarele rutiere. Pericol uriaș pe șosele | ”Anul acesta am înlocuit 113 indicatoare”

Se fură indicatoarele rutiere. Pericol uriaș pe șosele | ”Anul acesta am înlocuit 113 indicatoare”

Deși nu au ce face cu ele, tot mai mulți oameni fură indicatoarele rutiere de pe drumurile din Satu Mare, ceea ce îi pune în pericol pe participanții la trafic.

de Alexandra Axinia    |    27 Iun 2023   •   14:23

Președintele Consiliului Județean Satu Mare atrage atenția că sunt furate indicatoarele rutiere și transformate în țăruși la vie. 

"Este deja un fenomen care persistă de ani buni. Anul trecut, noi am înlocuit 446 de indicatoare, unele au fost furate, altele degradate natural sau acroșate de diferite utilaje. 

Anul acesta, deja am înlocuit 113 indicatoare. Noi avem de gestionat 800 kilometrii de drum județean, iar dispariția acestor indicatoare pot fi o cauză principală în cazul accidentelor rutiere', a declarat Csaba Pataki, președinte Consiliu Județean Satu Mare. 

Citește și: Ce amendă riscă un turist care a sculptat numele iubitei sale în Colosseumul din Roma

Pentru că nu mai sunt primite la centrele de colectare a obiectelor fieroase, unele dintre indicatoarele rutiere sunt transformate în țăruși, altele dispar pur și simplu. 

×
Subiecte în articol: indicatoare rutiere furate Satu Mare
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close