Antena 3 CNN Actualitate Locale Indicii de atac criminal: Opt maşini şi un microbuz au ars la "Protecţia Copilului" Bacău

Indicii de atac criminal: Opt maşini şi un microbuz au ars la "Protecţia Copilului" Bacău

Poliţia ia în calcul varianta unei incedierii la comandă în cazul celor 8 maşini şi a microbuzului de la Protecţia Copilului care s-au făcut scrum în curtea instituţiei.

Indicii de atac criminal: Opt maşini şi un microbuz au ars la "Protecţia Copilului" Bacău
de Paul Ciurari    |    16 Sep 2022   •   17:00

Opt autoturisme şi un microbuz, parcate într-un cartier din municipiul Bacău, au fost afectate de un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău a anunţat că la faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

Pompierii au acţionat pentru localizarea şi stingerea flăcărilor care cuprinseseră autovehiculele.

"Criminaliştii şi pompierii spun că posibila cauză a izbucnirii incendiului este acţiunea intenţionată. Noaptea trecută, în jurul orei 1:30, paznicul de la un cămin de bătrâni din apropiere a simţit miros puternic de fum şi a observat cum în curtea DGASPC ard mai multe maşini. A sunat la 112, iar la faţa locului au venit pompierii cu două autospeciale de stingere. Încă de la început, salvatorii au avut suspiciuni cu privire la acest incendiu şi asta pentru că maşinile sunt la distanţă unele de celelalte (...) Anchetatorii vor stabili dacă acest caz are legătură cu incendiul de acum două săptămâni, când maşina directorului instituţiei a ars în faţa blocului. Şi în acel caz s-a deschis un dosar penal.  Poliţiştii spun că au un cerc de suspecţi şi urmează ca în urma audierilor să îi prindă pe făptaşi", a relatat Paul Ciurari, corespondent Antena 3.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close