Antena 3 CNN Actualitate Locale Informații noi despre tragedia din Călărași. Singurul supravețuitor care s-a aruncat în Dunăre refuză să fie operat

Informații noi despre tragedia din Călărași. Singurul supravețuitor care s-a aruncat în Dunăre refuză să fie operat

Antena 3 vă prezintă informații exclusive în cazul triplei sinucideri din Călărași. Se pare că nu este prima dramă din această familie. Și soțul femeii care s-a aruncat ieri în Dunăre împreună cu copiii ei și-a luat viața în urmă cu mai mulți ani.

Informații noi despre tragedia din Călărași. Singurul supravețuitor care s-a aruncat în Dunăre refuză să fie operat
Sursa foto: Antena 3
de Roxana Ciucă    |    08 Ian 2022   •   13:42

Anchetatorii verifică dacă legea a fost încălcată și dacă cele două femei care au murit puteau fi salvate, mai ales că au mai încercat o dată să își ia viața.

Cei trei erau cunoscuţi cu afecţiuni psihice şi ar fi recurs la acest gest extrem din disperare, pentru că locuiau pe străzi, după ce casa le-a fost scoasă la vănzare.

Atunci, un poliţist a reuşit să îi salveze. Autorităţile locale le-au oferit o locuinţă socială unde nu au stat mult, tot din cauza datoriilor şi au ajuns să trăiască pe străzi.

Potrivit surselor Antena 3, în apă s-au aruncat: mama (77 ani), fiul şi fiica. Capul familiei, soţul doamnei s-a spânzurat în urmă cu foarte mulţi ani, într-o comună din judeţ. Dupa incident, cei trei au descis să vina în Călăraşi, ca sa nu mai stea în casa unde s-a întâmplat acel eveniment nefericit.

Imagini cu cei familia din Călăraşi care s-a aruncat în Dunăre. Oamenii explică motivul pentru care locuiesc pe străzi

Antena 3 a difuzat imagini, în exclusivitate, cu familia a cărei sinucidere în grup a şocat România.

Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Mama şi cei doi copii au fost filmaţi pe stradă, în Călăraşi, într-o staţie de autobuz, acolo unde locuiau în urmă cu mai puţin de un an. 

În imagini, cei trei sunt flmaţi în timp ce refuză orice ajutor din parea Primăriei, atât medical cât şi social.

Aceştia spun că statul român le-a furtat proprietăţile şi aşteaptă să se facă dreptate.

Roxana Ciucă vă prezintă banca unde dormeau cei trei

"De această dată facem transmisa de lângă o bancă plină cu candele, cu lumânări. Este fosta locuință a acestei familii, pentru că din 2017 stăteau pe această bancă. Oamenii au rămas șocați de ceea ce s-a întâmplat, de neputința autorităților, că nu au reușit să salveze această familie, și au venit să aducă aici, un ultim omagiu. Cele două femei nu au mai putut fi salvate din apele înghețate ale brațului Borcea.

Singurul supravețuitor al tragediei refuză să fie operat

Printr-o minune, bărbatul a reușit să fie salvat, starea sa de sănătate s-a mai îmbunătățit, însă surse apropiate afirmă că acesta nu dorește să intre în operație, nu dorește deloc tratamentul și chiar ar dori să plece din spital, deși nu are nicio locuință. Cel mai proabil, va veni tot aici, pe bancă. Cei de la spital, cei de la primărie cu care am stat de vorbă până acum, se apără, se arată neputincioși în fața unei astfel de situații spunând că, atâta vreme cât aceștia au refuzat orice fel de colaborare, au refuzat locuințe, orice fel de ajutor, ei nu au avut ce să facă. Mai mult decât atât s-au adresat și instanței de la Primăria din Călărași, însă au pierdut. S-au adresat instanței pentru că și-au dorit foarte mult să îi ducă să îi testeze, pentru a vedea dacă au avut sau nu discernământ. Așteptăm ca Poliția, ca Parchetul să finalizeze dosarul și să iasă public cu concluzii", a transmis Roxana Ciucă de la Călăraşi.

×
Subiecte în articol: Calarasi Dunare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close