Antena 3 CNN Actualitate Locale Informații șocante despre crima din Lupeni. Ce au descoperit medicii legiști la autopsia tânărului ucis de propria mamă

Informații șocante despre crima din Lupeni. Ce au descoperit medicii legiști la autopsia tânărului ucis de propria mamă

Informații șocante despre crima din Lupeni. Ce au descoperit medicii legiști la autopsia tânărului ucis de propria mamă
10 Mai 2018   •   19:42

Tânărul de 35 de ani, înjungiat mortal de mama lui la Lupeni, a avut parte de un sfârșit cumplit, au confirmat medicii legiști. 

Aceștia au spus că a fost înjunghiat de două ori de mama sa cu un cuțit de bucătărie. O lovitură i-a intrat prin plămân, iar cealaltă prin plămân și ficat. 

Medicii au mai scos la iveală faptul că acesta nu a murit pe loc și că ar mai fi putut fi în viață dacă mama lui ar fi chemat ajutoare. În schimb, aceasta l-a lăsat să sângereze până la moarte. 

Femeia a anunțat crima la 12 ore după ce a comis-o. 

“Moartea violentă care s-a datorat hemoragiei interne prin plăgi penetrante toraco -abdominale cu lezare pulmonară și hepatică. Are două plăgi. Una i-a intrat prin plămân și alta prin plămân și prin ficat. Nu a murit chiar pe loc, pentru că până s-a exsanguinat, până a făcut hemoragia internă… Nu e chiar pe loc. Hemoragie internă prin plăgi înțepate penetrante”, a declarat medicul Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Medicină Legală Deva, conform replicahd.ro.

×
Subiecte în articol: crima medicii mama
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close