Antena 3 CNN Actualitate Locale Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din țară. Anunțul făcut de Centrul Infotrafic

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din țară. Anunțul făcut de Centrul Infotrafic

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din țară, anunță Infotrafic.

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din țară. Anunțul făcut de Centrul Infotrafic
Sursa foto: Mediafax Foto / Alex Nicodim / Getty Images
de Laura Dinu    |    13 Noi 2023   •   07:33

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, se circulă în condiții de iarnă în zona montană a județului Harghita, dar nu sunt impuse restricții de circulație. 

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Bistrița-Năsăud, Harghita și Sibiu, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri. 

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară preponderent pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună. 

Infotrafic sfătuiește conducătorii auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului! 

Iar prima ninsoare serioasă din acest sezon rece i-a luat prin surprindere și pe turiști. La Bâlea Lac stratul de zăpadă a atins 10 cm, iar temperaturile sunt negative. La fel şi în masivul Şureanu sau Iezer Păpuşa, unde iarna s-a instalat în toată regula. Chiar şi la Bușteni, la doi pași de Capitală, a nins spre surprinderea turiștilor.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close