Antena 3 CNN Actualitate Locale Un criminal din Marea Britanie, dat în urmărire internațională, prins de polițiștii din Cluj-Napoca VIDEO

Un criminal din Marea Britanie, dat în urmărire internațională, prins de polițiștii din Cluj-Napoca VIDEO

Un criminal din Marea Britanie, dat în urmărire internațională, prins de polițiștii din Cluj-Napoca VIDEO
23 Mar 2019   •   18:40

Un infractor din Marea Britanie, care fusese dat în urmărire internațională, a fost identificat și reținut sâmbătă de polițiștii din Cluj-Napoca. 

La data de 23 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul Investigații Criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au reușit prinderea unui bărbat, căutat de autoritățile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, se arată într-un comunicat de presă.

Cel în cauză, un bărbat, de 31 de ani, din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie, pentru multiple crime.

În jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de către polițiștii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În continuare, bărbatul va fi prezentat Parchetului Curții de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

×
Parteneri
Când se poate cumula pensia cu salariul sau alte venituri
x close