Antena 3 CNN Actualitate Locale Îmbrânceli și înghesuială în Buzău. Oamenii s-au îngrămădit la deschiderea unei piețe volante

Îmbrânceli și înghesuială în Buzău. Oamenii s-au îngrămădit la deschiderea unei piețe volante

Oamenii s-au îmbrâncit la deschiderea unei piețe volante din Buzău. Supărați pe agenții de pază care încercat să mențină ordinea și distanțarea, oamenii i-au tratat cu huiduieli.

Îmbrânceli și înghesuială în Buzău. Oamenii s-au îngrămădit la deschiderea unei piețe volante
de Maria Zărnescu    |    04 Apr 2021   •   12:59

Primarul din Buzău a intervenit la Antena 3 și a explicat ce s-a întâmplat la târgul din oraș. Edilul spune că piața a fost una frecventată, dar a fost închisă pentru o perioadă de timp. La redeschidere, cetățenii s-au înghesuit la cumpărături și au fost revoltați pentru că li s-a cerut să respecte măsurile sanitare.

"Acest târg, piața volantă, funcționează de foarte mult timp. A fost întrerupt de mai bine de un an de zile și s-a luat decizia să se redefinească, inclusiv produse agroalimentare cu iepuri de casă, porumbei, sunt și câteva restaurante gen terasă și probabil lumea simțea această nevoie de socializare.

A venit foarte multă lume și nu au acceptat idee de câte persoane ies, atâtea persoane să intre. (...) Măsurile s-au luat, au venit toate organele statului acolo, au venit și jandarmii și Poliția Locală. Când vine un puhoi așa este greu să controlezi, dar până la urma oamenii au înțeles și s-a rezolvat. Să sperăm că va fi mai bine", a explicat la Antena 3, primarul Constantin Toma.

×
Subiecte în articol: coada piata Buzau
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close