Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandalos. Îngrijitoarele unei creşe din Iaşi învaţă copiii să înjure. "Ce vrei, fată? Fată, ţie îţi miroase a s...ă. A s...ă îţi miroase. Îţi miroase a oleacă de s...ă de pe acuma“

Scandalos. Îngrijitoarele unei creşe din Iaşi învaţă copiii să înjure. "Ce vrei, fată? Fată, ţie îţi miroase a s...ă. A s...ă îţi miroase. Îţi miroase a oleacă de s...ă de pe acuma“

Scandalos. Îngrijitoarele unei creşe din Iaşi învaţă copiii să înjure. "Ce vrei, fată? Fată, ţie îţi miroase a s...ă. A s...ă îţi miroase. Îţi miroase a oleacă de s...ă de pe acuma“
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Apr 2019   •   18:11

Înregistrări şocante au fost făcute de părinţii unui copil la creşa la care băiatul lor merge.

Infirmierele bruschează copii, îi înjură ori îi învaţă şi pe ei să folosească cuvinte indecente.

Totul s-a întâmplat la Creşa nr 10 din Iaşi, iar parinţii ameninţă cu depunerea unei plângeri penale.

Potrivit înregistrărilor, copiii sunt nu­miţi „nesimţiţi“ sau „porci“, uneori sunt „alintaţi“ cu apelative de genul „în gâtul mă-tii, chelea mă-tii, te omor!“, iar în alte rânduri chiar învăţaţi, la rândul lor, să înjure.

„Băi, dar tu eşti mare, de ce nu faci c*** acolo şi faci pe tine, porcule! Eşti porc, nu tigru cum spune maică-ta, porc eşti!“, spune, conform înregistrărilor, una dintre reprezentantele creşei, care continuă „porc eşti, te c*** pe tine. Păi da, uite ce urât miroşi a nespălat“.

Ulterior, pe înregistrare se aude cum îngrijitoarea îi spune copilului: „Mă-ta, ce face mă-ta? În p***a mă-tii! Ia spune şi tu! Spune! Mă-ta! mă-ta, da!“, cel puţin două râsete ale unor adulte se aud în timpul acestei înşiruiri de invective, una dintre ele amuzându-se că l-a pus pe băieţel să înjure.

Referindu-se la o fetiță din clasă, îngrijitoarele sunt înregistrate vorbind oribil despre mama unei fetițe.

„Nesimţita ceia de mă-ta şi împuţita. Stai jos că dacă nu te omor“, i se adresează direct copilului, pentru ca aceeaşi femeie să îi spună colegei sale: „ce p***a mă-sii o ţine cu părul ista“, referindu-se la ma­ma copilei. Tot la adresa unei fetiţe, una dintre infirmiere spune: „Ce vrei, fată? Fată, ţie îţi miroase a sulă. A sulă îţi miroase. Îţi miroase a oleacă de sulică de pe acuma“.

Totul a ieşit la iveală după ce părinţii unui copil au pus pe haina micuţului un dispozitiv de înregistrare, îngrijorați de modul în care se comporta acasă.

Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoțional!

×
Subiecte în articol: cresa Iași
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close