Antena 3 CNN Actualitate Locale Și-a înjunghiat mortal cumnata, pentru că era beat.  Apoi l-a tăiat și pe ginerele femeii care a reușit să fugă pe străzi până i s-a făcut rău, în Călărași

Și-a înjunghiat mortal cumnata, pentru că era beat.  Apoi l-a tăiat și pe ginerele femeii care a reușit să fugă pe străzi până i s-a făcut rău, în Călărași

Un bărbat beat şi-a înjunghiat cumnata şi pe ginerele acesteia, iar femeia a murit. Chiar suspectul a fost cel care a alertat autorităţile.

Și-a înjunghiat mortal cumnata, pentru că era beat.  Apoi l-a tăiat și pe ginerele femeii care a reușit să fugă pe străzi până i s-a făcut rău, în Călărași
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2021   •   17:09

Criminalul, în vârstă de 47 de ani, în stare de ebrietate şi pus pe scandal, a intrat în curtea fratelui său şi a înjunghiat-o pe cumnata sa cu un cuţit, în Călărași. Bărbatul care a comis crima a fost şi cel care a sunat la 112. Ginerele femeii ucise, înjunghiat şi el, a reuşit să fugă, dar i s-a făcut rău, din cauza pierderii de sânge şi a fost preluat, de pe stradă, de o ambulanţă.  

Tânărul este la spital, iar starea lui este stabilă. Criminalul a fost prins la faţa locului, fiind deja dus la audieri.

"În jurul orei 20:10, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte familiale mai vechi, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Călăraşi, a înjunghiat-o pe cumnata sa, de 52 de ani, în zona toracelui şi pe ginerele acesteia, de 22 de ani, în zona inghinală", a anunţat Poliţia Călăraşi.

La scurt timp, a fost declarat decesul femeii, iar tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  

Conform martorilor, între cei 3 exista un conflict mai vechi. 

 

×
Subiecte în articol: injunghiat Calarasi
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close