Antena 3 CNN Actualitate Locale Un licean este liber, după ce şi-a înjunghiat iubita în clasă

Un licean este liber, după ce şi-a înjunghiat iubita în clasă

Un licean este liber, după ce şi-a înjunghiat iubita în clasă
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Oct 2015   •   18:07

Băiatul care şi-a înjunghiat iubita în clasa de liceu este liber, pentru că poliţia nu a trecut încă de faza de cercetări, în care nu se poate lua nicio măsură împotriva lui. 

 
Deşi au trecut mai bine de 24 de ore la incident, iar băiatul i-a ameninţat şi pe colegii de clasă ai fetei cu briceagul, el se bucură de libertate.
 
Calvarul fetei a început de mai mult timp, dar nu a putut să vorbească cu nimeni şi nici nu a îndrăznit să rupă relaţia cu iubitul ei. Sub ameninţări, a fost nevoită să suporte tot ce îi făcea tânărul.
 
Când în final fata a îndrăznit să rupă relaţia cu iubitul ei, acesta a atacat-o în clasa de curs şi i-a ameninţat pe colegii lor că vor avea aceeaşi soartă dacă intervin.
 
Fata a fost transportată de urgenţă la spital. Acolo a intrat în sala de operaţii. Prietenul ei în schimb este liber şi asta pentru că poliţia încă face cercetări. 
 
Tânărul va fi cercetat pentru tentativă de omor şi nu se va mai întoarce la liceul în care învăţa. Conducerea şcolii a decis exmatricularea acestuia.

×
Subiecte în articol: injunghiere şcoală
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close