Antena 3 CNN Actualitate Locale Trupul neînsufleţit al românului dispărut în Grecia a fost adus acasă. Familia primarului din Amărăştii de Jos este devastată de durere

Trupul neînsufleţit al românului dispărut în Grecia a fost adus acasă. Familia primarului din Amărăştii de Jos este devastată de durere

Trupul neînsufleţit al tânărului de 25 de ani care şi-a pierdut viaţa pe insula grecească Lefkada a fost adus acasă. Familia lui este devastată de durere.

Trupul neînsufleţit al românului dispărut în Grecia a fost adus acasă. Familia primarului din Amărăştii de Jos este devastată de durere
de Georgiana Adam    |    16 Iul 2022   •   13:05

Tânărul este fiul lui Constantin Dinu, primarul din localitatea Amărăştii de Jos, judeţul Dolj. Se afla cu prietenii în vacanță, pe o plajă din Lefkada, când a intrat în apele învolburate de lângă o plajă nesupravegheată de salvamari.

Incidentul a avut loc duminică, 10 iulie. Se pare că tânărul înota, iar prietena sa îi făcea poze, în momentul care tânărul a dispărut sub apă.

Potrivit martorilor, el dat din mâini, dar cei de pe mal au crezut că se distrează.

Ce spun oamenii care l-au cunoscut pe tânărul de 25 de ani

"A fost bursier, recrutat de o firmă de IT din Craiova încă din primul an de facultate, un băiat deosebit, altruist, cumsecade, cuminte, un bun sportiv. Avea toate calitățile posibile. Era în concediu cu colegii de serviciu, cu iubita

În prima zi de concediu a intrat în apă, nu foarte departe de mal, a venit un val, a strigat după ajutor, prietenii au încercat să sară după el, dar a fost în zadar. 

Avea o prietenă, urma să se căsătorească, păcat de tinereţea lui. Plânge toată lumea, plânge cerul. Părinţi respectuoşi, copil respectuos", spun oamenii care l-au cunoscut pe tânăr.

El este Radu, tânărul dispărut în apele mării, pe o plajă din Grecia

Radu Dinu a plecat împreună cu mai mulți prieteni de la locul de muncă în vacanță, în Grecia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Însă, chiar în prima zi când au mers cu toții pe o plaja din Mylos, neamenajată și greu accesibilă, tânărul ar fi intrat în apa învolburată. La scurt timp, pentru că nu știa să înoate, a strigat după ajutor. 

Vecinii spun că părinții băiatului, primarul localității Amărăştii de Jos și soţia, ar fi plecat imediat în Grecia sa îl caute pe Radu.

 

×
Subiecte în articol: Grecia Lefkada Amărăşti de Jos Radu Dinu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close