Antena 3 CNN Actualitate Locale O nouă înşelăciune în România! Falşi angajaţi la gaz filmaţi când furau din casa unui pensionar din Cluj-Napoca. Ce metodă foloseau

O nouă înşelăciune în România! Falşi angajaţi la gaz filmaţi când furau din casa unui pensionar din Cluj-Napoca. Ce metodă foloseau

Hoţii s-au adaptat vremurilor şi profită de pensionari pentru a le fura bani şi bunuri din casă sub pretextul că sunt reprezentanții unei firme de gaz. Iată imaginile.

O nouă înşelăciune în România! Falşi angajaţi la gaz filmaţi când furau din casa unui pensionar din Cluj-Napoca. Ce metodă foloseau
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Claudia Popovici    |    12 Oct 2022   •   21:26

Hoţii nu mai au nicio frică şi ies la atac ziua în amiaza mare. O dovedeşte pățania unui pensionar, care a fost jefuit de mai mulţi indivizi în propria casă.

Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii septembrie în Mărăști, în zona Kaufland, din Cluj Napoca, şi a fost surprins de camerele de supraveghere.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai exact, un grup de trei persoane au bătut la ușa pensionarului, sub pretextul că sunt reprezentanții unei firme de gaz şi vor să facă verificări, notează ştiridecluj.ro

Pe imagini se vede cum un bărbat îmbrăcat intră în casa bătrânului şi îi spune să confirme mai departe că a venit o echipă care i-a făcut verificările necesare.

După ce aceasta pleacă, se observă o femeie care după o serie de glume cere la baie şi îl ia cu ea şi pe pensionar. În timp ce discută cu el, o altă femeie pătrunde în casă, apoi intră într-o cameră de unde sustrage o sumă de bani.

La scurt timp prima femeie se îndreptă spre ușă spunând că se va întoarce, ceea ce evident nu s-a mai întâmplat.

După incident, dându-şi seama că a fost înșelat, pensionarul a sunat la poliție, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție. 

Incidentul surprins pe camerele de supraveghere pot fi văzute AICI. 

"Cred că încă le caută poliția că nu am primit încă nimic. S-au dat drept angajați de la gaz și că trebuie sa facă verificări”, a spus fiul victimei care a dat imaginile în presă, în speranța că cei trei escroci vor fi identificați şi prinşi. 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close