Antena 3 CNN Actualitate Locale O nouă înşelătorie lasă oamenii fără bani, în Constanţa. Dacă îi întâlniţi în drum, sunaţi la 112!

O nouă înşelătorie lasă oamenii fără bani, în Constanţa. Dacă îi întâlniţi în drum, sunaţi la 112!

O grupare de escroci au pus la cale o nouă metodă de a înșela oamenii prin magazine, dar şi pe străzi. Iată la ce să fim atenţi.

O nouă înşelătorie lasă oamenii fără bani, în Constanţa. Dacă îi întâlniţi în drum, sunaţi la 112!
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    04 Iul 2023   •   20:01

Cazul a fost semnalat presei locale de către un consilier local USR Constanţa care s-a confruntat cu o asemenea situaţie.

Potrivit acestuia înșelătoria se desfășoară deja în marile supermarketuri din Constanța, dar şi la nivel naţional.

Vorbim despre o înșelătorie în care oamenii sunt abordați cu un clipboard și cu o listă de așa-zise semnături și cu cât ar fi donat alți oameni.

"De fapt este o înșelătorie, aceste persoane nu sunt de la nicio organizație, ONG sau vreo asociație ceva, ci, dimpotrivă, nu au ecusoane, autorizații, nu au nimic. Nu fac altceva decât să înșele oamenii și să îi păcălească", a spus pentru focuspress.ro, Mihai Ochiuleț, consilier local USR Constanța.

În acest context, consilierul a lansat un semnal de alarmă către cetăţeni să nu cadă în plasa escrocilor. 

"Pe această cale am rugămintea ca toată lumea care întâlnește aceste persoane să anunțe fie paza magazinului fie pur și simplu să sune la 112. Acei bani nu ajung nicăieri, nu ajung către persoane cu dizabilități”, a mai spus acesta, sursei citate.

 

×
Subiecte în articol: inselatorie Constanța consilier local
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close