Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce face Inspectoratul școlar din Bacău în cazurile copiilor implicați în incidente sexuale

Ce face Inspectoratul școlar din Bacău în cazurile copiilor implicați în incidente sexuale

Ce face Inspectoratul școlar din Bacău în cazurile copiilor implicați în incidente sexuale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Feb 2016   •   10:41
Doina Marinov, inspector școlar în Bacău, a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că inspectoratul a fost informat destul de târziu despre cele două cazuri în care mai mulți elevi ar fi fost implicați în incidente cu tentă sexuală.

Despre incidentul de acum o lună eu nu știu, eu nu am fost informată. Nu cred că această problemă a fost semnalată Inspectoratului.

Probabil că este vorba despre copii mici și s-a crezut că este o joacă, dar lucrurile ar fi trebuit semnalate și să se știe, pentru că joaca poate a fost nevinovată, dar duce la lucruri neplăcute, trebuie luate măsuri, părinții consiliați, elevii la fel. Cred că nu au realizat părinii că este totuși o problemă serioasă. Dar problema este destul de serioasă.

În aceste cazuri noi avem inspectori specializați care merg și cercetează, discută și iau măsurile cuvenite. Întotdeauna așa se procedează, se cercetează și se iau măsurile necesare. Nu aș putea să vă spun care ar fi măsurile, pentru că nu avem toate datele.



×
Subiecte în articol: elevi Bacău director incidente şcoală clasa
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close