Antena 3 CNN Actualitate Locale Întârzieri majore pe Aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii. Timp de așteptare de peste două ore la mai multe zboruri

Întârzieri majore pe Aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii. Timp de așteptare de peste două ore la mai multe zboruri

Din cauza ninsorilor abundente traficul aerian a fost îngreunat. Astfel, mai multe curse care ar fi trebuit să decoleze din București au întârzieri majore.

de Mădălina Ignat    |    27 Ian 2023   •   11:12

Asta în ciuda faptului că pe cele două piste ale aeroportului Otopeni s-a intervenit cu zeci de utilaje pentru a le menţine deschise. 

Cel puţin două ore vor întârzia avioanele, atât la decolare cât şi la aterizare. Personalul aeroportului a transmis că "se iau toate măsurile pentru ca avioanele să decoleze şi să aterizeze în siguranţă", pentru ca oamenii care se află în aceste avioane să fie în siguranţă. 

Aproximativ nouă avioane au întârzieri, astăzi, din cauza condiţiilor meteorologice.

Cele mai multe întârzieri vin de la compania Wizz Air, însă şi o aeronavă de la Ryanair are aceleaşi probleme.

Citeşte şi: Odată cu ninsorile, a început și haosul pe șosele | Poliția Rutieră: Recomandări pentru șoferi și pietoni 

"Pistele, platformele și căile de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

Se intervine constant cu utilajele proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiții bune de operare.

Compania Națională Aeroporturi București asigură pasagerii că face toate eforturile necesare pentru derularea în siguranță și securitate a tuturor operațiunilor de pe aeroport", a transmis personalul aeroportului într-un comunicat de presă.

La #AIHCB trafic normal chiar și în condiții de iarnă ? ? Se aterizează ? și se decolează ? în siguranță❗️ VideoCredit: Adrian Mocanu ? #BucharestAirports ✈️✈️✈️ #BucharestAirportsTeam 24/7✅ #SnowingDay ?❄️? #WinterMonth ? ? ?

Posted by Bucharest Airports on Thursday, January 26, 2023

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close