Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi şmecheri şi-au parcat bolizii în faţa sediului Poliţiei şi-au plecat la o cafea. Când s-au întors însă, surpriză!

Doi şmecheri şi-au parcat bolizii în faţa sediului Poliţiei şi-au plecat la o cafea. Când s-au întors însă, surpriză!

Doi membri ai unui clan de romi din Lugoj au sfidat legea, parcând ilegal, luni dimineaţă, chiar în faţa sediului Poliţiei, pe locurile rezervate maşinilor de intervenţie.

Doi şmecheri şi-au parcat bolizii în faţa sediului Poliţiei şi-au plecat la o cafea. Când s-au întors însă, surpriză!
de Alexandra Dima    |    10 Aug 2021   •   10:37

Întorşi din străinătate şi cu bolizi de lux, doi romi s-au gândit că locul ideal de parcare pentru Lamborghini şi Ferrari este fix în faţa Poliţiei, pe locurile destinate maşinilor operative. 

Au parcat cu tupeu şi s-au dus la o cafea, în ciuda semnului care arăta că nu aveau voie să lase maşinile în acel loc. 

Poliţiştii s-au autosesizat şi au aplicat câte o amendă de 435 de lei fiecăruia dintre cei doi şoferi, scrie lugojinfo.ro. Mai mulţi martori susţin însă că minute bune niciun poliţist nu a avut curajul să le ceară celor doi şoferi să îşi mute autoturismele. Şi asta după ce alţi oameni ai legii s-ar fi învârtit în jurul sediului căutând un loc de parcare.

Aceeaşi martori, citaţi de presa locală, sustin ca romii au fost nevoiti să îşi întrerupă cafeaua după ce însuşi şeful Biroului Poliţiei Rutiere Lugoj, Cosmin Stoian, le-ar fi cerut documentele şi i-ar fi obligat să îşi mute maşinile.

IPJ Timis a anuntat ca cei doi soferi s-au ales cu o amenda de 435 de lei fiecare.

Incidentul din faţa Poliţiei nu este singular. Mai multi lugojeni si-au exprimat nemultumirea pe retelele de socializare dupa ce in ultimele zile masinile clanurilor de romi au putut fi vazute parcate pe trotuare sau participand la adevarate curse pe strazile orasului.

Potrivit adevarul.ro, incidentul de la Lugoj nu este primul de acest fel. În august 2020, poliţiştii din Lugoj l-au amendat pe şoferul unui Lamborghini care a parcat, la fel, ilegal, în faţa sediului Poliţiei din Lugoj. Şoferul a contestat amenda în instanţă, iar în 16 noiembrie 2020, Judecătoria Judecătoria Lugoj a pronunţat o primă sentinţă.
Judecătorul a arătat că fapta pentru care şoferul a fost amendat e reală, dar amenda de 870 de lei e prea dură, astfel că amenda de 870 de lei a fost înlocuită cu avertisment. Sentința nu este definitivă.

×
Subiecte în articol: Lugoj Politie
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close