Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu trei mașini, surprins de un reporter în direct, într-o comună din Neamţ. "Iată, în fața noastră s-a petrecut"

Accident cu trei mașini, surprins de un reporter în direct, într-o comună din Neamţ. "Iată, în fața noastră s-a petrecut"

Un reporter TVR Iași a fost surprins în timpul unui accident petrecut exact când jurnalistul prezenta intersecția ca fiind una dintre cele mai periculoase. Incidentul a avut loc în comuna Gâdinți din Neamţ.

Accident cu trei mașini, surprins de un reporter în direct, într-o comună din Neamţ. "Iată, în fața noastră s-a petrecut"
Sursa foto: Captură video TVR Iaşi
de Silvia Preda    |    17 Aug 2022   •   23:27

Două mașini care circulau din sensuri opuse s-au izbit de o a treia mașină care circula perpendicular cu sensul primelor două.

În intersecția de la Gâdinți a avut loc o serie de accidente grave, cel mai recent fiind în 14 august atunci când o persoană a murit și trei au fost rănite.

Autorităţile au promis în repetate rânduri că vor semaforiza intersecția cu pricina, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Drumarii promit semafoare de peste două luni la Gâdinţi

Până se mai gândesc autorităţile la ce şi cum să facă, iată ca inevitabilul s-a produs, scrie tvmneamt.ro.

Un om a murit duminică după ce maşina în care se afla pasager a fost lovită de un camion care nu a acordat prioritate. 

Un mort şi trei răniţi la Gâdinţi, în intersecţia periculoasă

Foto: ISU Neamţ - IPJ Neamţ

"La data de 14 august a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția Drumului Național 15D cu Drumul Județean 207D, în Gâdinți.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Galați, conducea o autoplatformă, pe sectorul de drum anterior menționat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Poiana Teiului.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 59 de ani, din Petru Vodă, pasager în autoturism, rănirea conducătorului autoturismului și a altor două persoane de 24, respectiv 34 de ani, ambele din Galați, pasagere în autoplatformă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier", a declarat  Ciofu Ramona - IPJ Neamţ.

×
Subiecte în articol: accident intersectie Gâdinți Neamţ
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close