Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenție de urgență pe DN 2! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. A fost solicitat elicopterul SMURD

Intervenție de urgență pe DN 2! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. A fost solicitat elicopterul SMURD

Intervenție de urgență pe DN 2! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. A fost solicitat elicopterul SMURD
15 Sep 2018   •   08:58

O persoană a murit şi alte trei au fost grav rănite în urma unui accident petrecut sâmbătă, pe DN 2 Urziceni - Buzău, traficul rutier fiind blocat, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

În accidentul de circulaţie au fost implicate două autoturisme.

"În judeţul Buzău, pe DN 2 Urziceni - Buzău, la kilometrul 74+800 de metri, traficul este blocat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului o persoană a decedat iar alte trei au fost rănite grav", conform Infotrafic.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, o femeie în vârstă de 64 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite în urma accidentului rutier petrecut în afara localităţii buzoiene Căldăruşeanca.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că un tânăr de 24 de ani din Buzău, în afara localităţii Căldăruşanca a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un automobil condus de un bucureştean de 65 de ani. În urma impactului, dubiţa s-a răsturnat în afara carosabilului, conducătorul autoturismului a fost preluat de elicopter, iar o femeie de 64 de ani, pasageră în aceeaşi maşină a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru.

Potrivit sursei citate, şoferul autoutilitarei şi un pasager de 18 ani, tot din Buzău, au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident morti raniti Brașov
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close