Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenție în forță, după ce un bărbat a amenințat că se aruncă în aer cu trei butelii, în Movileni, județul Olt

Intervenție în forță, după ce un bărbat a amenințat că se aruncă în aer cu trei butelii, în Movileni, județul Olt

Un bărbat din Mioveni, județul Olt, s-a baricadat în acasă și a amenințat că își dă foc, aprinzând trei butelii. Polițiștii au intervenit în forță, salvând bărbatul înainte a acesta să își pună în aplicare gestul.

Intervenție în forță, după ce un bărbat a amenințat că se aruncă în aer cu trei butelii, în Movileni, județul Olt
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    16 Oct 2023   •   18:05

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, luni, prin apel la 112, de către un bărbat din comuna Movileni, județul Olt, cu privire la faptul că tatăl său s-a încuiat în casă și amenință că va da foc imobilului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.12 Potcoava, care au identificat un bărbat, de 57 de ani, ce se afla într-o cameră a locuinței sale, cu ușile încuiate și geamurile închise, amenințând, cu o brichetă, că va da foc celor trei butelii care se aflau în imobil. 

Polițiștii au izolat zona și au evacuat persoanele, pe o rază de aproximativ 150 de metri.

Întrucât din imobil se simțea un miros puternic de produs petrolier, polițiștii au intervenit în forță, au pătruns în locuință și l-au imobilizat pe bărbatul de 57 de ani, care se manifesta agresiv. 

Acesta a fost scos din locuința în care se aflau cele trei butelii deschise și care emanau produs petrolier, fiind evitată, astfel, o tragedie.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de distrugere și amenințare.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close