Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenţie de urgenţă a Poliţiei! Tânără răpită de lângă iubit și sechestrată într-un autoturism

Intervenţie de urgenţă a Poliţiei! Tânără răpită de lângă iubit și sechestrată într-un autoturism

O tânără de 22 de ani din Botoşani a fost răpită de trei bărbaţi din maşina în care se afla împreună cu iubitul ei. Indivizii au scos-o cu forţa din autoturism şi au obligat-o să se urce în maşina lor. Apoi, au dus-o pe tânără la zeci de kilometri distanţă, în alt judeţ, şi au sechestrat-o.

Intervenţie de urgenţă a Poliţiei! Tânără răpită de lângă iubit și sechestrată într-un autoturism
Sursa foto: Poliţia Română/Facebook
de Mariana Zaharia    |    04 Oct 2022   •   16:45

Incidentul care a avut loc ieri în comuna Băluşeni, a declanşat o amplă acţiune a Poliţiei şi pare desprins dintr-un film de acţiune.

Tânăra de 22 de ani a fost răpită şi băgată cu forţa într-un autoturism de către trei indivizi din Botoşani.

Fata stătea împreună cu iubitul ei într-un autoturism, când o maşină a oprit o altă maşină din care au coborât cei trei indivizi care au luat-o pe tânără şi au băgat-o cu forţa lângă ei.

Au plecat apoi în trombă, iar ulterior, pe drum, doar unul dintre ei a rămas cu tânăra. Şi-a continuat drumul şi a fost oprit în judeţul Iaşi. Poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi de către colegii lor din Botoşani, care le-au cerut sprijinul, să oprească acest autoturism.

Cei trei indivizi sunt cercetaţi acum pentru lipsire de libertate. Ei sunt din comuna Răchiţi şi au 30, 20, respectiv 19 ani şi vor fi duşi astăzi la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: tanara rapita Botoșani iubit masina Politie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close