Antena 3 CNN Actualitate Locale Avarie la sistemul hidroenergetic într-o localitate din Caraş-Severin. Mai multe străzi au fost inundate

Avarie la sistemul hidroenergetic într-o localitate din Caraş-Severin. Mai multe străzi au fost inundate

O inundație s-a produs, în această seară în localitatea Văliug, din judeţul Caraş-Severin, în urma unei avarii produse la o conductă de aducțiune a apei, parte a sistemului hidroenergetic din zonă.

Avarie la sistemul hidroenergetic într-o localitate din Caraş-Severin. Mai multe străzi au fost inundate
Sursa foto: pressalert.ro
de Claudia Popovici    |    29 Noi 2022   •   23:09

Potrivit localnicilor, apa a refulat în zona unui podeț care s-a colmatat.

În urma incidentului, au fost alertate forţele de intervenţie de la nivelul localităţii şi au fost alocate resurse de la Detașamentul de Pompieri Reşiţa, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie şi patru motopompe, pentru a acționa în sprijinul populației, dacă este cazul.

"Din primele evaluări rezultă că nivelul apei pe stradă în localitatea Văliug nu este mare, echipele de la faţa locului acționând pentru decolmatarea scurgerilor.

Reprezentanții operatorului care administrează sistemul hidroenergetic din zona Semenic au confirmat că alimentarea cu apă a fost oprită şi nu mai există riscuri", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, citat de presalert.ro

×
Subiecte în articol: inundatie Caras-Severin conductă de apă
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close