Antena 3 CNN Actualitate Locale Inundațiile fac ravagii în Vrancea. Mai multe drumuri au fost închise

Inundațiile fac ravagii în Vrancea. Mai multe drumuri au fost închise

Inundațiile fac ravagii în Vrancea. Mai multe drumuri au fost închise
24 Aug 2016   •   13:53

Ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate în cursul nopţi trecute, mai multe localităţi din judeţul Vrancea au fost afectate de inundaţii, transmite Adevărul.

Apa rezultată din cantităţile mari de precipitaţii căzute şi din scurgerile de pe versanţi a pătruns în gospodăriile oamenilor din satul Budeşti (com. Coteşti), Urecheşti, Popeşti, Slobozia Bradului, Lieşti, Tâmboieşti, Dumbrăveni, Obrejiţa şi satul Bogza (com. Sihlea).

De asemenea, au fost afectate mai multe drumuri, acestea fiind închise preventiv sau traficul fiind restricţionat, pe anumite tronsoane, pentru impiedicarea producerii unor evenimente rutiere, astfel: DN 2 (E 85) – pe raza localităţii Domneşti, com. Pufeşti, pe o distanţă de 500 metri se circulă pe un singur sens, pe carosabil fiind apă şi DN 2M – se circulă pe un singur sens, alternativ, cu limitare tonaj 7,5 tone, drumul fiind surpat pe o porţiune de 30 metri, pe raza localităţii Andreiaşu de Jos, sat Răchitaşu. De asemenea, au fost afectate DJ 205 B, între localităţile Coteşti şi Budeşti şi DC 161 pe raza localităţii Urecheşti. 

×
Subiecte în articol: Vrancea inundatii drumuri inchise
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close