Antena 3 CNN Actualitate Locale Învăţătoarea care a jucat banii părinţilor la păcănele, repusă în funcţie la o şcoală din Râmnicu Vâlcea

Învăţătoarea care a jucat banii părinţilor la păcănele, repusă în funcţie la o şcoală din Râmnicu Vâlcea

Învățătoarea, care în anul 2021 a jucat banii de fondul clasei şi banii împrumutați de la părinți la păcănele, a fost repusă în funcţie, după ce a câștigat procesul împotriva unității de învățământ la Curtea de Apel Pitești. Reacția colegilor şi a directoarei.

Învăţătoarea care a jucat banii părinţilor la păcănele, repusă în funcţie la o şcoală din Râmnicu Vâlcea
Sursa foto: pixabay
de Claudia Popovici    |    13 Sep 2023   •   16:48

Reamintim că în anul 2021, învățătoarea din Râmnicu Vâlcea a fost acuzată că a pierdut banii pentru fondul clasei într-un cazinou. Totul a ieșit la iveală atunci când părinţii au recunoscut-o în câteva imagini, când fura dintr-un mall. Femeia împrumutase sume de la 300 euro și până la 1.000 euro, chiar de la părinții elevilor, invocând motive familiale.

Învățătoarea, care are doi copii, a fost suspendată încă din 2021. 

Mai mult, aceasta a mai avut și alte probleme de natură disciplinară. La mijlocul lunii ianuarie 2021, învățătoarea a fost filmată în timp ce fura o jucărie dintr-un mall din centrul orașului Râmnicu Vâlcea.

În acest an învățătoarea a fost repusă în funcție, după ce a avut câștig de cauză împotriva unității de învăţământ la Curtea de Apel Pitești. Mai mult, aceasta va trebui să își primească și salariile retroactiv din perioada în care nu a profesat.

Directoarea Şcoli Gimnaziale numărul 13 din Râmnicu Vâlcea se declară uimită de această situație și nu înțelege cum un asemenea profesor mai poate activa și, de asemenea, să fie și un model pentru micii elevi.

"Noi am pus în aplicare o hotărâre definitivă. Este la clasa pregătitoare, împreună cu o altă colegă. Instanța a dat o hotărâre clară să o repunem în funcție", a spus directoarea pentru  Antena 3 CNN Vâlcea. 

ÎNVĂȚĂTOAREA CARE A BĂGAT BANII PĂRINȚILOR LA PĂCĂNELE S-A ÎNTORS LA ȘCOALĂ

Publicată de Antena3 Valcea pe Marţi, 12 septembrie 2023

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close