Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul PNL din Suceava interzice accesul cetăţenilor nevaccinaţi la sărbătoarea zilelor municipiului

Primarul PNL din Suceava interzice accesul cetăţenilor nevaccinaţi la sărbătoarea zilelor municipiului

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu (PNL) a anunţat, miercuri, că persoanele nevaccinate nu vor avea acces la evenimentul "Zilele Sucevei".

Primarul PNL din Suceava interzice accesul cetăţenilor nevaccinaţi la sărbătoarea zilelor municipiului
de Adrian Iclozan    |    12 Mai 2021   •   13:48

Sărbătoarea zilelor municipiului este programată să înceapă în data de 24 iunie.

Edilul liberal (foto) a precizat că accesul la eveniment este permis doar celor vaccinați, nu şi celor care au teste PCR negative sau care au făcut boala şi s-au vindecat de COVID.

"Astăzi, problema pe ordinea de zi este vaccinarea, nu testul PCR sau cine a fost bolnav. Haideți să ne vaccinăm... Cu cei bolnavi este acea perioadă de referință, 60 - 90 de zile până se vaccinează. Eu așa gândesc.

Este o pârghie şi voi merge în Consiliul Local să determinăm lumea, tinerii, să se vaccineze cât mai mulți.

Haideți să folosim această oportunitate pentru că, dacă nu vom atinge acea țintă de 70% înseamnă că ne-am vaccinat degeaba ceilalți", a spus Ion Lungu (aproximativ minutul 16 în clipul ataşat).

Conform primarului, accesul la "Zilele Sucevei" se va face pe baza adeverinței de vaccinare, care este semnată electronic împotriva falsificării.

Lungu nu a precizat cum vor fi verificate aceste documente.

×
Subiecte în articol: Ion Lungu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close