Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer băut a gonit cu 180 km/h pe străzile din Galaţi, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor

Un şofer băut a gonit cu 180 km/h pe străzile din Galaţi, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor

Un şofer băut a fost încătuşat după o urmărire ca în filme pe străzile din județul Galați. Şoferul gonea cu viteză, fiind la un pas să provoace un accident.

Un şofer băut a gonit cu 180 km/h pe străzile din Galaţi, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   15:12

Șoferul unui autoturism care circula pe DN 25, în localitatea Tudor Vladimirescu, județul Galați, dinspre Tecuci către orașul Galați, a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor şi a accelerat până la viteza de 180 de km/h.

"Totodată, acesta a pus în primejdie siguranța participanților la traficul rutier prin efectuarea a numeroase depășiri neregulamentare peste marcajul longitudinal continuu atât în interiorul localităților, cât și în afara acestora și ar fi circulat pe sensul opus de mers în efectuarea virajelor în curbe, determinându-i pe conducătorii auto din vehiculele care circulau din contra sens să frâneze pentru a evita impactul frontal", transmite IPJ Galați.

Bărbatul aflat la volan a evitat blocajul auto din localitatea Șendreni, ajungând prin afara părții carosabile prin șanț, însă, la intrarea în orașul Galați a fost oprit de blocajul rutier instituit de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați.

Citeşte şi: Momentul în care o mamă cu un copil de doi ani în brațe este lovită pe trecerea de pietoni, pe o șosea din Buzău

În autoturism se afla doar conducătorul auto, care a arătat o atitudine recalcitrantă, motiv pentru care a  fost imobilizat și încătușat.

Din cercetări a reieșit că este vorba de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Barcea, județul Galați, cu permis de conducere valabil.

A fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel de substanțe psihoactive.

În primul caz, aparatul etilotest a indicat 0,30 mg / l alcool pur în aerul expirat, iar în cel de-al doilea caz rezultatul a fost negativ.

 

×
Subiecte în articol: sofer baut urmarire IPJ Galaţi
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close