Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Irinel, unul dintre șoferii morți în accidentul cumplit de la Ploiești. Era fotbalist la Athletico Râfov

El este Irinel, unul dintre șoferii morți în accidentul cumplit de la Ploiești. Era fotbalist la Athletico Râfov

Au fost scene cumplite sâmbătă, în jurul prânzului, la ieșirea din Ploiești spre Păulești. Două mașini au fost implicate într-un accident, iar ambii șoferi au murit pe loc.

El este Irinel, unul dintre șoferii morți în accidentul cumplit de la Ploiești. Era fotbalist la Athletico Râfov
de Mia Lungu    |    26 Noi 2022   •   21:08

Irinel Cojanu, fotbalist la echipa Athletico Râfov, unde evolua ca atacant, în vârstă de 37 de ani, se îndrepta astăzi spre Ploiești.

Aproape de intrare, din sens opus, un alt șofer a forțat și a virat brusc stânga, spre a intra în cartierul Albert.

Impactul a fost cumpit. Ambii au rămas încarcerați în mașinile făcute praf. Din nefericire, nici unul dintre ei nu a supraviețuit.

ISU Prahova a transmis că în cele două mașini se aflau doar șoferii. Cei doi bărbaţi în vârstă de 37, respectiv 48 de ani, au rămas încarceraţi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Doliu în familia ATHLETICO! Astăzi s-a întâmplat o tragedie, atacantul echipei noastre, Irinel Cojanu în vârstă de 37 de ani a suferit un accident teribil și s-a stins din viață! Un om de nota 10, un băiat plin de viață, serios și tot timpul cu zâmbetul pe buze...Dumnezeu sa te ierte! Condoleanțe întregii familii!", a transmis astăzi echipa de fotbal.

 

×
Subiecte în articol: Ploiești CSO Slănic fotbalist Irinel
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close