Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf de 13.000 de lei într-un Centru de Plasament din Bistriţa | Doi tineri au fost reţinuţi

Jaf de 13.000 de lei într-un Centru de Plasament din Bistriţa | Doi tineri au fost reţinuţi

Un cuplu de tineri a furat de la un centru de plasament din Bistriţa-Năsăud bunuri în valoare de 13.000 de lei. Iată cum au fost prinşi.

Jaf de 13.000 de lei într-un Centru de Plasament din Bistriţa | Doi tineri au fost reţinuţi
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    18 Apr 2023   •   21:22

Potrivit presei locale, jaful s-a petrecut la începutul lunii la un Centru de Plasament de pe strada Toamnei din Bistriţa-Năsăud.

De acolo, un cuplu de tineri, în vârstă de 21 de ani, a furat obiecte de uz casnic și aparatură electronică în valoare de 13.000 de lei.

Polițiștii le-au luat urma înainte de Paște, iar în Săptămâna Mare au efectuat o percheziție, la domiciliul tânărului de 21 de ani implicat. Acolo, au descoperit toate bunurile furate, iar prejudiciul a fost recuperat, notează bistriteanul.ro.

„Față de tânărul de 21 de ani, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, față de cei doi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus plasarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close