Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf de 100.000 de euro la o firmă de curierat din Timiş. Hoţii au deschis seiful cu o cheie găsită în sertar

Jaf de 100.000 de euro la o firmă de curierat din Timiş. Hoţii au deschis seiful cu o cheie găsită în sertar

Seiful unei firme de curierat din Timiş a fost golit de hoți noaptea trecută. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat şi încearcă să afle cine a dat spargerea de aproximativ 100.000 de euro.

Jaf de 100.000 de euro la o firmă de curierat din Timiş. Hoţii au deschis seiful cu o cheie găsită în sertar
Sursa foto: pixabay
de Claudia Popovici    |    17 Noi 2021   •   16:57

Alarma a fost dată azi dimineață, de către angajaţii firmei de curierat din Remetea Mare, Timiş care au găsit seiful deschis.

Potrivit poliţiştilor, hoţii au rupt gardul care împrejmuiește depozitul, au forțat o uşă de acces în zona administrativă a clădirii şi au pătruns în incintă.

Apoi, au mers în biroul în care se află seiful cu bani pe care l-au deschis cu o cheie găsită într-un sertar, notează news.ro

Din primele informaţii, prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 100.000 de euro. Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J Timiş, care efectuează verificări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracțiunea de furt calificat. 

×
Subiecte în articol: Timisoara firmă curierat jaf Timis Retea Mare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close