Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf la o facultate din Timișoara! Hoții au furat banii din taxele studenților

Jaf la o facultate din Timișoara! Hoții au furat banii din taxele studenților

Jaf la o facultate din Timișoara! Hoții au furat banii din taxele studenților
02 Oct 2018   •   18:39

Poliţiştii timişeni caută persoanele necunoscute care au încercat să fure seiful Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului (USAMVB) din Timişoara, dar pe care l-au abandonat pentru că a fost prea greu să-l poată scoate pe fereastră.

"Poliţia face cercetări pentru identificarea autorilor care au pătruns în sediul USAMVB din Timişoara şi au vrut să fure seiful, precum şi pentru recuperarea prejudiciului, a cărui valoare nu ne-a fost comunicată", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Sîrbu.

Potrivit unor surse din cadrul USAMVB, infractorii au pătruns, în noaptea precedentă, în clădirea Rectoratului, forţând uşa, cu intenţia de a ajunge la casierie. Ei au deplasat camera video montată deasupra uşii, pentru a nu putea fi identificaţi, apoi au pus seiful într-o roabă cu roţi de cauciuc cu care au venit. Când au vrut să scoată pe fereastră seiful, i-au lăsat puterile şi l-au abandonat. În schimb, au luat cu ei o cutie metalică în care se afla o sumă importantă de bani. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: hoti jaf facultate Timisoara taxe studenti
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close