Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf de 6.000 de lei la un dispensar din Giurgiu | Cum a acţionat hoţul

Jaf de 6.000 de lei la un dispensar din Giurgiu | Cum a acţionat hoţul

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu, a fost arestat, după ce a spart dispensarul din localitate. Iată ce a furat.

Jaf de 6.000 de lei la un dispensar din Giurgiu | Cum a acţionat hoţul
Sursa foto: Gettyimages
de Claudia Popovici    |    21 Apr 2023   •   16:51

Alarma a fost dată de o femeie care a sesizat la 112 secția nr.5 Poliție Rurală Giurgiu că persoane necunoscute au pătruns în dispensarul din localitate. Apelul a fost făcut în 12 aprilie.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că jaful a avut loc în noaptea de 11 spre 12 aprilie. S-au forțat ușile de acces și din interior s-au sustras mai multe bunuri, respectiv laptopuri, dispozitive medicale, ștampila farmaciei, 20 de parfumuri, precum și 200 de lei, prejudiciul fiind de 6.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, din comuna Găujani, notează Mediafax. 

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta a fost condamnat penal în anul 2018, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: jaf Giurgiu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close