Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf la un magazin din judeţul Timiş. Hoţii au furat din seif o sumă mare de bani

Jaf la un magazin din judeţul Timiş. Hoţii au furat din seif o sumă mare de bani

Jaf la un magazin din judeţul Timiş. Hoţii au furat din seif o sumă mare de bani
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Sep 2017   •   13:56

Seiful unui magazin din localitatea Giarmata, judeţul Timiş, a fost spart, în noaptea de joi spre vineri, hoţii reuşind să fugă cu sute de mii de lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, vineri,  că mai multe persoane au pătruns prin efracţie într-un magazin din localitatea Giarmata, au spart seiful şi au furat banii pe care i-au găsit.

„În cursul acestei dimineţi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială situată pe raza localităţii Giarmata, iar din interior, dintr-o casetă metalică, ar fi sustras o sumă de bani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii efectuând cercetări în vederea identificării şi depistării autorilor”, a afirmat Ancuţa Morariu.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Timiş, seiful spart aparţine unui magazin Agroland, iar suma de bani furată se ridică la sute de mii de lei.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: jaf hoti magazin Timis bani
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close