Antena 3 CNN Actualitate Locale Serie de jafuri în instituţiile publice din Galaţi | Sediul Casei de Asigurări de Sănătate a fost prădat de hoţi

Serie de jafuri în instituţiile publice din Galaţi | Sediul Casei de Asigurări de Sănătate a fost prădat de hoţi

Serie de jafuri în instituţiile publice din Galaţi. După ce Consiliul Judeţean şi sediul Societăţii de Apă au fost sparte, hoţii au dat lovitura și în sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CAS).

de Gabi Vlad    |    27 Ian 2023   •   12:18

Banda de hoţi ar fi furat banii pentru angajaţii CAS.

Autorităţile au terminat deja cercetările la faţa locului. Astfel, hoţii au sustras dintr-un sertar, banii uneia dintre angajatele instituţiei publice (120-130 de lei).

De asemenea. făptaşii au luat, din alt sertar, bonurile valorice folosite pentru decontarea carburantului, în valoare de 2000 de lei.

Reprezentanţii poliţiei din Galaţi au transmis că bonurile valorice nu vor putea fi folosite, deoarece seriile de pe acestea au fost identificate, iar bonurile nu mai sunt funcţionale.

Citeşte şi: Jaf eșuat în Balotești: Hoții au intrat în casă deși proprietarii erau înăuntru

Hoţii au avut grijă să mute camerele de supraveghere în caserie, unde se afla seiful cu încasări a CAS Galaţi, însă nu au petrecut mult timp acolo pentru că sistemul de siguranţă (alarmă şi senzori de mişcare, n.r.) s-a declanşat.

În cauză, autorităţile din Galaţi au deschis un dosar penal de cercetări, în speranţa că îi va găsi pe cei vinovaţi.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close