Antena 3 CNN Actualitate Locale Un jandarm aflat în timpul liber a rezolvat cazul unei femei dispărute în Buzău

Un jandarm aflat în timpul liber a rezolvat cazul unei femei dispărute în Buzău

Un jandarm aflat în timpul liber a rezolvat cazul dispariției unei femei de 59 de ani, din Nehoiu, judeţul Buzău, sesizare făcută de fiul acesteia în data de 24 iunie.

Un jandarm aflat în timpul liber a rezolvat cazul unei femei dispărute în Buzău
de Claudia Popovici    |    01 Iul 2021   •   20:21

Potrivit presei locale, femeia în vârstă de 59 de ani din Nehoiu, judeţul Buzău, dispăruse de acasă în urmă cu o săptămână.

După ce poliţiştii au găsit o sacoșă şi o umbrelă pe marginea râului Buzău, lângă un podeț, au fost chemate întăriri de la celelalte forțe MAI.

În acțiunea de căutare-salvare au fost angrenate mai multe echipe de jandarmi și pompieri, care au intervenit cu o barcă pe râul Buzău, după ce s-a conturat ipoteza sinuciderii.

Un jandarm aflat în timpul liber a rezolvat cazul 

Miercuri seară, însă, un jandarm aflat în timpul liber a observat, în jurul orei 21.00, un cadavru în albia râului Buzău, în zona localității Păltineni.

Imediat jandarmul a semnalat evenimentul la 112, după care a asigurat zona până la sosirea echipajelor de poliție și a echipei de intervenție din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Buzău.

Cadavrul a fost identificat ca aparținând femeii de 59 de ani, din Nehoiu, a cărei dispariție a fost semnalată de fiul acesteia în data de 24 iunie.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care femeia a murit.

×
Subiecte în articol: Buzau jandarm femeie dispărută
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close