Antena 3 CNN Actualitate Locale Un jandarm s-a împuşcat în cap, în faţa unui centru de carantină din Alexandria. Avea 32 de ani

Un jandarm s-a împuşcat în cap, în faţa unui centru de carantină din Alexandria. Avea 32 de ani

Un jandarm din Teleorman s-a împuşcat în cap, sâmbătă, în timpul serviciului, când păzea un hotel din Alexandria în care erau cazate mai multe persoane aflate în carantină.

Un jandarm s-a împuşcat în cap, în faţa unui centru de carantină din Alexandria. Avea 32 de ani
de S.T.    |    11 Apr 2020   •   13:27

Liviu Bunea, subofițer în cadrul Jandarmeriei Teleorman s-a împușcat în cap, în această dimineață, la numai 32 ani.

Subofițerul era de serviciu în punct fix, la căsuțele tip motel de la restaurantul Mara, transformate acum în centru de carantină, unde se află aproximativ 50 de persoane carantinate. 

Liviu a venit în Teleorman în urmă cu două luni, transferat din Mehedinți. Când s-a mutat, subofițerul a lăsat în urmă doi copii și o soție.

Apropiați ai jandarmului povestesc că acesta avea probleme în căsnicie, era în divorț cu soția și nu își mai văzuse copiii în ultima perioadă. Inspectoratul de Jandarmi Teleorman confirmă incidentul și susține că subofițerul trecuse testele psihologice.

Procurorii Parchetului Militar al Curții de Apel București fac cercetări în acest caz.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman, jandarmul era angajat în anul 2009, iar ultima testare psihologică a acestuia a avut loc în anul 2017, când a fost declarat apt.

×
Subiecte în articol: jandarm alexandria impuscat
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close