Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care mascații intervin în forță la înmormântarea unei fetițe de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni în Târgoviște

Momentul în care mascații intervin în forță la înmormântarea unei fetițe de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni în Târgoviște

Scandal monstru și bătaie în plină stradă, astăzi, la Târgoviște, filmată de locuitorii din zonă. Mai mulți polițiști au fost bătuți de cei care participau la inmormântarea fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni în seara zilei de 7 iulie.

Momentul în care mascații intervin în forță la înmormântarea unei fetițe de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni în Târgoviște
de Mia Lungu    |    12 Iul 2022   •   21:32

În timp ce cortegiu funerar se îndrepta spre locul înmormântării fetiței de 13 ani, lovită mortal pe trecerea de pietoni, mai mulți participanți s-au luat la bătaie cu forțele de ordine după ce li s-a interzis să intre pe strada unde locuia șoferul care a provocat accidentul.

În imagini se poate vedea cum un agent de poliție este agresat, moment în care oamenii se încaieră și mai multe mașini cu luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Dâmbovița ajung la fața locului. Mascații intervin în forță și încearcă să disperseze mulțimea, folosind chiar și gaze lacrimogene.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că oamenii ar fi vrut să ajungă pe strada unde locuia șoferul care a lovit-o săptămâna trecută pe fetiță, pe trecerea de pietoni. Forțele de ordine ar fi interzis accesul cortegiului pe acea stradă, moment în care spiritele s-au încins și totul a degenerat.

În total 5 polițiști au fost bătuți de participanți după ce forțele de ordine au blocat accesul acestora pe strada unde locuia șoferul care a produs accidentul fatal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița, au transmis reprezentanții Poliției.

A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal. 

Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților.
În urma intervenției, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

@antena3.ro Polițiști bătuți la o înmormântare în Târgoviște #stiri #antena3ro ♬ sunet original - antena3.ro

×
Subiecte în articol: Targoviste mascati înmormântare ucisa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close