Antena 3 CNN Actualitate Locale Județul în care Casa de Pensii intră în grevă. De când se suspendă activitatea cu publicul

Județul în care Casa de Pensii intră în grevă. De când se suspendă activitatea cu publicul

Județul din România în care Casa de Pensii întră în grevă. Angajaţii vor veni la serviciu, dar nu vor desfășura niciun fel de activitate.

Județul în care Casa de Pensii intră în grevă. De când se suspendă activitatea cu publicul
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2023   •   22:00

Funcționarii Casei Judeţene de Pensii Buzău anunță că de luni, 27 noiembrie vor intra în grevă generală, asta după ce aceștia au organizat mai multe tipuri de protest, dar au fost complet ignorați.

Personalul Casei de Pensii își întrerupe activitatea pe termen nelimitat, ceea ce înseamnă că pe durata grevei va fi suspendat programul cu publicul.

"Potrivit notificării nr.544/18.11.2023 a Federaţiei Sindicatelor din Ministerul Muncii federaţie reprezentativă la nivelul Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale, începând cu data de 27 Noiembrie 2023, funcţionarii publici ai Casei Judetene de Pensii Buzău se află în GREVA GENERALĂ", informează Casa Judeţeană de Pensii, printr-un comunicat de presă.

Angajaţii vor veni la serviciu, dar nu vor desfășura niciun fel de activitate.

Citește și: Începe greva la CFR! Doar o treime din trenuri vor mai circula, de luni | "Sindicaliștii au decis!"

"Asigurăm principali beneficiari ai sistemului public de pensii de întreaga noastră disponibilitate în deservirea serviciilor publice, ulterior încetării acestei forme legale de protest", transmit reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii.

×
Subiecte în articol: casa de pensii grevă pensionari
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close