Antena 3 CNN Actualitate Locale Jurnalist găsit mort, la subsolul unui bloc din Focșani! S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Jurnalist găsit mort, la subsolul unui bloc din Focșani! S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Un jurnalist a fost găsit mort, duminică seara, la subsolul unui bloc din Focșani. Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Jurnalist găsit mort, la subsolul unui bloc din Focșani! S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă
de Georgiana Adam    |    28 Aug 2023   •   17:30

Poliţiştii au întocmit un dosar penal după ce un ziarist a fost găsit decedat, duminică seară, la subsolul unui bloc din municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

”Duminică seara, la ora 20,21, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că a găsit o persoană inconştientă la subsolul imobilului în care locuieşte.

La faţa locului a fost găsit un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Focşani, care nu prezenta semne vitale”, a precizat IPJ Vrancea.

Bărbatul a fost identificat în persoana ziaristului Leonard Munteanu. Acesta a activat de-a lungul anilor la mai multe publicaţii locale şi centrale, iar în ultimul timp scria pentru un site online, potrivit ziare.com.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de medicină Legală, pentru stabilirea cauzelor decesului. Poliţiştii au întocmit dosar penal de moarte suspectă, în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close