Antena 3 CNN Actualitate Locale "Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer" | Lacrimi şi durere fără margini la înmormântarea Andreei, studenta la Medicină, ucisă de iubit

"Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer" | Lacrimi şi durere fără margini la înmormântarea Andreei, studenta la Medicină, ucisă de iubit

Sunt momente dramatice în satul natal al studentei la Medicină, ucisă cu zeci de lovituri de cuţit de iubitul gelos. Tânăra este condusă pe ultimul drum, îmbrăcată în rochie de mireasă. De când a aflat de tragedie, mama tinerei este ţinută pe perfuzii.

de Andreea Borboros    |    Andreea Gelatu    |    28 Mar 2024   •   13:42

Update 13:00. Andreea, studenta de 10, ucisă cu barbaritate de iubitul ei cu 30 de lovituri de cuţit este condusă pe ultimul drum de sute de oameni.

"Durere fără margini în localitatea Padeş din judeţul Gorj, satul natal al Andreei, locul unde astăzi s-au adunat sute de oameni pentru a o conduce pe ultimul drum. La faţa locului au fost solicitate mai multe echipaje de Ambulanţă, pentru că atât mama tinerei ucise, cât şi bunica acesteia au avut nevoie de intervenţia medicilor.

Am văzut printre cei care au ajuns astăzi aici la Padeş persoane care, de asemenea, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au leşinat.

În aceste momente, cortegiul funerar se îndreaptă spre biserica unde va avea loc o slujbă specială, iar mai apoi Andreea va fi înmormântată în cimitirul din Padeş", a transmis Andreea Borboros, corespondent Antena 3 CNN.

Update 12:08. Scene dramatice la înmormântarea Andreei, studenta ucisă la Timişoara. Mama fetei a căzut secerată la ceremonia funerară

Update 11:21. Apar noi detalii în cazul studentei la Medicină ucisă cu zeci de lovituri de cuţit de iubitul obsedat. Tânărul şi-ar fi terorizat şi fosta iubită. Mai mulţi cunoscuţi spun că acesta dormea pe preş, în faţa casei ei, atunci când se certau. Andreea Morega, tânăra ucisă, va fi înmormântată astazi, în rochie de mireasă. 

În urmă cu foarte puţine momente au ajuns şi colegii de facultate ai Andreei. Cu toţii sunt răpuşi de durere şi nu-şi explică cum a fost posibil să se ajungă într-o asemenea situaţie, asta pentru că aveau cuvinte de laudă despre cel care s.a dovedit călăul Andreei.

Tatăl studentei, răpus de durere, încearcă să găsească răspuns la sutele de întrebări pe care le are. Ceea ce ne-a mărturisit a fost faptul că ultima dată când a vorbit cu fiica lui a fost vineri, în ziua crimei, la ora 10:41, moment în care Andreea i-a spus că urmează să îşi termine bagajele şi să urce într-un microbuz care urma să o aducă în satul natal.Două ore mai târziu, tatăl Andreei i-a scris, pentru că fata lui nu  îi dădea niciun semn, însă Andreea nu a mai răspuns.

Sunt momente absolut sfâşietoare în Padeş, judeţul Gorj, la casa Andreei Morega, tânăra studentă la Medicină în Timişoara.

Astăzi va avea loc slujba de înmormântare. Aceasta va fi oficiată de un sobor de preoţi, în prezenţa sutelor de persoane, pentru că deja şi-au anunţat prezenţa familia, cunoscuţii, colegii Andreei de la Timişoara, care s-au organizat şi vor veni în număr mare alături de profesorii care i-au predat studentei.

Întreaga suflare a satului este în stare de şoc. Este o atmosferă extrem de apăsătoare. Sunt oameni îmbrăcaţi în negru, oameni cu lacrimi în ochi, care vorbesc despre această tragedie care s-a năpustit asupra lor, mai ales că despre Andreea au numai cuvinte de laudă şi spun că marele ei vis era acela de a deveni un medic de renume.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Andreea, tânăra studentă la Medicină, ucisă de iubit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Andreea este îmbrăcată în rochie de mireasă, iar trupul neînsufleţit se află depus într-un sicriu alb. Este înconjurată de un munte de flori aduse de toţi cei care au venit să-şi ia rămas bun de la ea. Aleea din faţa casei a fost, de asemenea, brăzdată cu sute de lumânări. 

În tot acest timp, ancheta oamenilor legii merge mai departe. Anchetatorii încearcă să pună cap la cap filmul acestei tragedii care a îngrozit întreaga ţară. 

În timp ce părinţii Andreei îşi vor conduce copilul pe ultimul drum, părinţii asasinului i-au făcut o vizită în arestul IPJ Timiş. Le-a spus acestora ca nu a vrut să comită crima și ca regretă. El va fi supus unei expertize psihiatrice care va hotărî dacă avea sau nu discernământ în momentul în care a comis crima sângeroasă.

Dacă medicii specialişti vor constata că acesta nu a avut discernământm el va fi transferat într-un spital de psihiatrie, acolo unde, de asemenea, va fi privat de libertate, însă în cu totul alte condiţii decât cele pe care ar trebui să le îndure în penitenciar. 

"Drum lin către cer, suflet nevinovat!"

Andreea, tânăra studentă la Medicină, ucisă de iubit, este plânsă de întreaga ţară. Sute de mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare. 

"Studentă la Medicină și fostă elevă a Colegiului Tehnologic Constantin Brâncoveanu, Baia de Aramă, Andreea Mihaela Morega rămâne în memoria noastră ca o elevă de excepție, cu rezultate deosebite la învățătură, șefă de promoție - anul 2021, un copil cuminte, blând și mereu atent la nevoile celorlalți.

Vestea pierderii unui astfel de om a adus întreaga comunitate școlară la tăcere....

Ne înclinăm cu deosebită admirație și respect în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun spunând fără prea multe cuvinte... Drum lin către cer, suflet nevinovat!

Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer, Andreea! Suntem alături de părinții îndurerați după o asemenea tragedie", este mesajul postat de reprezentanţii liceului pe care l-a absolvit Andreea.

Studentă la Medicină și fostă elevă a Colegiului Tehnologic Constantin Brâncoveanu, Baia de Aramă, Andreea Mihaela...

Publicată de Colegiul Tehnologic "Constantin Brâncoveanu" Baia de Aramă pe Marţi, 26 martie 2024

Colegii de facultate ai Andreei i-au făcut tinerei un altar de lumânări și flori chiar în faţa Facultăţii de Medicină unde tânăra studia.

"Andreea Morega, studentă eminentă la Facultatea de Medicină"

"IN MEMORIAM – studentă Andreea Morega

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara deplânge tragica întâmplare în care tânăra Andreea Morega, studentă eminentă la Facultatea de Medicină, a plecat dintre noi. Avea doar 21 de ani și visuri frumoase. Din păcate, nu a avut șansa să le împlinească.

Întreaga comunitate academică este alături de familia îndoliată. Transmitem sincere condoleanțe tuturor celor care au cunoscut-o!

Dumnezeu să o odihnească în pace!", este mesajul Universităţii de Medicină şi Farmecie "Victor Babeş", Timişoara, unde Andreea Morega era studentă.

IN MEMORIAM – studentă Andreea Morega Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara deplânge...

Publicată de Victor Babeş University of Medicine and Pharmacy, Timişoara pe Luni, 25 martie 2024

×
Subiecte în articol: Andreea studenta medicina inmormantata
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close