Antena 3 CNN Actualitate Locale Lacul blestemat din Hunedoara! Povestea cadavrului din sacul plutitor, neelucidată de 12 ani

Lacul blestemat din Hunedoara! Povestea cadavrului din sacul plutitor, neelucidată de 12 ani

Lacul blestemat din Hunedoara! Povestea cadavrului din sacul plutitor, neelucidată de 12 ani
Sursa foto: Foto: pixabay.com
01 Iun 2017   •   12:47

Lacul Cozia se află la mai puţin de zece kilometri de municipiul Deva, însă a rămas un loc mai puţin accesibil turiştilor. Asta după ce în zonă au avut loc mai multe întâmplări ciudate, potrivit adevarul.ro.

În urmă cu 12 ani, în duminica de 27 noiembrie 2005, câţiva pescari veniţi pe malul lacului au observat în apropiere de mal un sac de nylon. Unul dintre ei l-a agăţat cu undiţa şi l-a tras la mal.
În interior se afla cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacţie.

Medicii legişti au constatat că victima, cu vârsta de 35 – 40 de ani, era decedată de mai multe luni. Urmele unor lovituri puternice au putut fi observate, la fel ca fracturile de coaste. Mai mult, cadavrul a fost îndoit de la jumătate, legat fedeleş cu o cordelină, apoi cu un lanţ de macara şi îndesat în sac.

Anchetatorii nu au putut stabili identitatea victimei, iar dosarul penal a rămas până în prezent cu autor necunoscut.

În martie 2014, un alt cadavru a fost scos la suprafaţa apelor Lacului Cozia. Marin Berbeceanu, un pensionar din Deva dat dispărut de familie în luna decembrie a anului precedent, s-ar fi înecat în apele Coziei.

Sătenii spun că Lacul Cozia a rămas un loc unde oamenii nu se aventurează să înoate.

 

×
Subiecte în articol: lac deva Hunedoara cadavru
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close