Antena 3 CNN Actualitate Locale A început Laminor Love Wonderland, târgul din Bucureşti dedicat îndrăgostiţilor

A început Laminor Love Wonderland, târgul din Bucureşti dedicat îndrăgostiţilor

Primăria Sectorului 3 din Bucureşti organizează un târg dedicat celor care sărbătoresc Valentine's Day şi Dragobetele, până pe 3 martie, la Hala Laminor. Vizitatorii Laminor Love Wonderland se vor putea bucura de un cadru de poveste, unde îi aşteaptă fel şi fel de surprize, printre care şi oficierea de cununii civile cu durata de o zi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2024   •   10:55

Evenimentul a debutat cu un număr de acrobație uluitor care a captat atenția publicului. 

"Încercăm să celebrăm cele două sărbători ale lunii februarie, atât Ziua Îndrăgostiților, cât și Dragobetele, sărbătoarea noastră românească.

În acest spațiu am amenajat o serie de locuri unde se pot face fotografii, astfel încât orice pereche de îndrăgostiți își pot construi momente frumoase", a declarat Mioara Matei, director executiv Direcția Culturală. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Printre surprizele pregătite de organizatori, se numără căsătoriile simbolice de o zi. Cei care doresc acest lucru trebuie să aibă 18 ani împliniți și să se înscrie pe o platformă dedicată acestui eveniment. 

Serile vor fi rezervate unor concerte susținute de artiști de renume, iar astăzi de Ziua Îndrăgostiților, Loredana va cânta alături de trupa Agurida. 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close