Antena 3 CNN Actualitate Locale Laura şi Dragoş au murit striviţi în BMW-ul cumpărat de numai o zi, în accidentul din Vlădeni, Iaşi

Laura şi Dragoş au murit striviţi în BMW-ul cumpărat de numai o zi, în accidentul din Vlădeni, Iaşi

Laura N. şi Dragoş P. sunt tinerii care au murit striviţi în BMW-ul implicat în accidentul de tren din Vlădeni, judeţul Iaşi. Maşina fusese cumpărată cu numai o zi înainte de tragedie.

Laura şi Dragoş au murit striviţi în BMW-ul cumpărat de numai o zi, în accidentul din Vlădeni, Iaşi
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    14 Feb 2021   •   23:14

Laura (25 de ani) era din Bârlad, iar astăzi a mers la o plimbare cu noua maşină a lui Dragoş, un BMW cumpărat cu numai o zi înainte, din Suceava.

Student la facultate din Iaşi, Dragoş era din Piatra Neamţ şi avea 23 de ani.

Cei doi şi-au pierdut viaţa, astăzi, într-un cumplit accident rutier în Vlădeni, judeţul Iaşi, la o trecere la nivel cu calea ferată. Din motive încă necunoscute, tânărul nu a observat trenul care venea cu viteză şi a pătruns pe calea ferată, moment în care maşina a fost izbită în plin şi târâtă zeci de metri.

Mecanicul trenului a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

"Am trimis elicopterul la o intervenție primară accident feroviar la Vlădeni, între un tren și un vehicul. În urma accidentului, au rezultat două victime cu leziuni incompatibile cu viața, care nu au fost identificate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 23 de ani și o femeie de aproximativ 25 de ani", a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Doi morţi într-un BMW târât de un tren zeci de metri pe calea ferată, la Vlădeni, în Iaşi

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs cumplitul accident în urma căruia cei doi tineri au murit.

×
Subiecte în articol: vlădeni Iași accident
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close